Apparaten en accessoires
Bijentaart met glazuur
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 25min
35 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
eieren5
-
suiker140 g
-
bloem380 g
-
vanillesuiker (± 8 g)1 zakje
-
bakpoeder20 g
-
melk230 g
-
zonnebloemolie200 g
-
geraspte citroenschil½
Glazuur
-
roomkaas450 g
-
yoghurt75 g
-
suiker120 g
-
geraspte citroenschil½
-
vers geperst citroensap15 g
Smeltende chocolade
-
pure chocolade in stukken100 g
-
zonnebloemolie10 g
-
ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)35
-
amandelschilfers50 g
-
snoepjes (optioneel) suiker ogen70
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
88.5 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
875.5 kJ /
209.3 kcal
Vetten
13.4 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Mini monsters
1u. 25min
Hersenen cupcakes
1u. 40min
Suikerglazuur
Geen beoordelingen
Zoet kruimeldeeg
1u. 50min
Slagroom
10min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Halloween broodjes
Geen beoordelingen
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Koekjes met chocoladechips
50min